«Ақмола облысы білім басқармасының Жақсы ауданы бойынша білім бөлімі Лозовое ауылының жалпы орта білім беретін мектебі» коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Коммунальное государственное учреждение «Общеобразовательная школа села Лозовое отдела образования по Жаксынскому району управления образования Акмолинской области»

СоцСети

Ұйымдар тізімі

Галерея

Смотреть все>>>

2024-2025 оқу жылына арналған 4 апталық ыстық тамақ мәзірі. 1-4 сынып оқушыларына арналған

         

 

Мен растаймын:___________

 

                                         Лозовое ауылындағы орта мектептің                                             директоры Құрмашев А.Д.

 

 

 

 

 

 

 

 

2024-2025 оқу жылына арналған 4 апталық ыстық тамақ мәзірі.

1-4 сынып оқушыларына арналған жыл. Ош ауылы Лозовое

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 апта

 1 күн

 

 

Ыдыстардың атауы

Ыдыс-аяқтың шығуы

Тамақтың ингредиенттері

Жалпы/г

 

7-10

11-14

15-18

7-10

11-14

15-18

Гуляш сиыр еті   

75

75

100

Пияз

 Сәбіз

Өсімдік майы

Тұз

Томат пастасы

 сиыр еті

10

10

7

2

15

107

12

12

7

2

15

107

13

13

10

2

15

107

Жұмсақ қарақұмық  

100

130

150

Қарақұмық

Сары май

48

5

62

5

71

5

Сүт қосылған шай

200

200

200

Шай

Сүт

 қант

1

50

15

1

50

15

1

50

15

Нан

30

35

40

нан

30

35

40

                   
 

2-ші күн

Ыдыстардың атауы

Ыдыс-аяқтың шығуы

Тамақтың ингредиенттері

Жалпы/г

7-10

11-14

15-18

7-10

11-14

15-18

 

Үйде қуырылған құс еті

200

200

250

құс

Өсімдік майы

Тұз

Ақтүйнек

 Сәбіз

 Пияз

қызанақ

160

7

1,5

107

8

8

6

160

7

2

107

10

10

6

213

9

2

128

12

12

6

Жаңа піскен көкөніс салаты

60

100

100

қияр

Томаттар

 Өсімдік майы

 пияз

23

29

3

2

         38

         38

           4

           2

38

38

5

3

желе

200

200

200

желе

20

20

20

нан

30

35

40

Бидай наны

30

35

40

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3-күн

 

              

 

Ыдыстардың атауы

Ыдыс-аяқтың шығуы

Тамақтың ингредиенттері

Жалпы/г

 

7-10

11-14

15-18

7-10

11-14

15-18

Тефтели

 

Қызыл соус

60

 

20

 

 

90

 

20

120

 

20

сиыр еті

Пияз

Күріш

қызанақ

Тұз

Өсімдік майы

52

21

5

2

2

7

78

32

8

2

2

7

104

42

10

2

2

10

Паста қайнатылған

100

130

150

Паста

Сары май

35

5

46

5

53

5

компот

200

200

200

кептірілген жемістер

 қант

20

20

20

20

20

20

нан

30

35

40

нан

30

35

40

ірімшік

20

20

20

ірімшік

20

20

20

                                                                                    4 күн

 

 

Ыдыстардың атауы

Ыдыс-аяқтың шығуы

Тамақтың ингредиенттері

Жалпы/г

7-10

11-14

15-18

7-10

11-14

15-18

 Тефтели сорпасы

200\ 35

250\35

250\3

сиыр еті

 Сүт

 нан бидай

ұны

 пияз

май

өседі

77

16

11

6

13

5

77

18

12

7

15

6

77

20

13

8

17

7

 Сары май

20

20

20

сары май

20

20

20

 Жаңа піскен көкөніс салаты

60

100

100

Сәбіз

Қатты ірімшік

Өсімдік майы

65

3

3

108

4

3

108

4

3

нан

30

35

40

нан

30

35

40

 алма

100

100

100

алма

100

100

100

 шай

200

200

200

Шай

 қант

1

15

1

15

1

15

бал

10

10

10

 бал

10

10

10

                                                                                   5 күн

Ыдыстардың атауы

Ыдыс-аяқтың шығуы

Тамақтың ингредиенттері

Жалпы/г

7-10

11-14

15-18

7-10

11-14

15-18

Ет котлеттері. Тұздық қызыл.

50

75

100

сиыр еті

 Тұз

Пияз

 Өсімдік майы

 Нан

 Қызыл соус

50

1

21

5

10

20

50

1

21

5

10

20

55

1

21

5

10

20

Картоп пюресі

100

 

100

 

150

 

сүт

сары май

20

5

 

20

5

 

25

5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

сок

200

200

200

сок

200

200

200

нан

20

35

40

  нан

20

35

40

 Сүзбе қосылған ірімшік торт

60

60

60

Ұн

Сары май

Ашытқы

Ірімшмшік

40

3

1

30

40

3

1

35

40

3

1

40

                                                                                

                                                                                2- ші апта

1 күн

 

Ыдыстардың атауы

Ыдыс-аяқтың шығуы

Тамақтың ингредиенттері

Жалпы/г

7-10

11-14

15-18

7-10

11-14

15-18

палау

200

200

250

Күріш

 Пияз

 Өсімдік майы

Томат

Сиыр еті

Тұз

сәбіз

45

15

13

11

150

2

15

45

15

13

11

150

2

15

68

15

13

11

200

2

15

шай

200

200

200

шай

кант

1

15

1

15

1

15

 алма

100

100

100

 алма

100

100

100

 нан

20

35

40

 нан

20

35

40

 

                                           
 

                                                                                        2 күн

 

 

 

 

Ыдыстардың атауы

Ыдыс-аяқтың шығуы

Тамақтың ингредиенттері

Жалпы/г

 

7-10

11-14

15-18

7-10

11-14

15-18

 Жаңа піскен көкөніс салаты

60

100

100

Қияр

 қызанақ

пияз

 өсімдік майы

25

25

3

3

35

25

3

3

35

35

3

3

Құс еті

200

200

200

                  пияз

май өседі

 тұз

 құс

 ақтүйнек

 сәбіз

13

7

2

160

107

22

15

7

2

160

107

22

17

10

2

210

230

22

ірімшік

 

20

20

20

ірімшік

 

20

 

20

 

20

 

 нан

20

35

40

 нан

20

35

40

компот

200

200

200

Кептірілген жемістер

қант

20

15

20

15

20

15

 

 

 

 

3 күн

 

Ыдыстардың атауы

Ыдыс-аяқтың шығуы

Тамақтың ингредиенттері

Жалпы/г

 

7-10

11-14

15-18

7-10

11-14

15-18

Ет котлеттері\ Қызыл соус

50

 

20

76

 

20

100

 

20

сиыр еті

Пияз

 Сәбіз

Қызыл соус

Тұз

Өсімдік майы

Ақтүйнек

Сары май

50

9

11

54

2

7

117

5

76

10

13

54

2

7

156

5

100

11

14

54

2

7

180

5

чай

200

200

200

чай

кант

1

15

1

15

1

15

нан

30

35

40

нан

30

35

40

бал

10

10

10

бал

10

10

10

 

4 күн

 

Ыдыстардың атауы

Ыдыс-аяқтың шығуы

Тамақтың ингредиенттері

Жалпы/г

7-10

11-14

15-18

7-10

11-14

15-18

Балық сорпасы

200

250

250

балық

Өсімдік майы

Тұз

Сәбіз

 тары жармасы

пияз

ақтүйнек

65

8

1,5

14

5

9

50

80

10

1,5

17

6

11

60

80

11

1,5

19

6

12

60

Кисель

200

200

200

кисель

28

28

28

Қырыққабаттан салаты

 

 

60

 

60

 

60

Қырыққабат

 өсімдік майы

 сәбіз

пияз

60

5

10

5

60

5

10

5

60

5

10

5

 Сары май

20

20

20

Сары май  

20

20

20

нан

30

35

40

нан

30

35

40

5 кун

Обед

Ыдыстардың атауы

Ыдыс-аяқтың шығуы

Тамақтың ингредиенттері

Жалпы/г

7-10

11-14

15-18

 

7-10

11-14

15-18

Ет шарлары. Қызыл соус

 

 

 

50/25

75/25

100/25

сиыр еті

 Пияз

Сәбіз

Томат

Өсімдік майы

Тұз

 нан

50

7

8

5

7

1,5

10

50

8

9

6

7

2

10

75

9

10

7

10

2

10

Қайнатылған макарон .

100

130

150

Макарон

Сары  май

35

5

45

5

55

5

сок

200

200

200

сок

0,02

0,02

0,02

ірімшік

100

100

100

ірімшік

100

100

100

нан

30

35

40

Бидай нан

30

35

40

                           
 

3 апта

 1 күн

 

 

Ыдыстардың атауы

Ыдыс-аяқтың шығуы

Тамақтың ингредиенттері

Жалпы/г

 

7-10

11-14

15-18

7-10

11-14

15-18

Гуляш сиыр еті   

75

75

100

Пияз

 Сәбіз

Өсімдік майы

Тұз

Томат пастасы

 сиыр еті

10

10

7

2

15

107

12

12

7

2

15

107

13

13

10

2

15

107

Жұмсақ қарақұмық  

100

130

150

Қарақұмық

Сары май

48

5

62

5

71

5

Сүт қосылған шай

200

200

200

Шай

Сүт

 қант

1

50

15

1

50

15

1

50

15

Нан

30

35

40

нан

30

35

40

                   
 

2-ші күн

Ыдыстардың атауы

Ыдыс-аяқтың шығуы

Тамақтың ингредиенттері

Жалпы/г

7-10

11-14

15-18

7-10

11-14

15-18

 

Үйде қуырылған құс еті

200

200

250

құс

Өсімдік майы

Тұз

Ақтүйнек

 Сәбіз

 Пияз

қызанақ

160

7

1,5

107

8

8

6

160

7

2

107

10

10

6

213

9

2

128

12

12

6

Жаңа піскен көкөніс салаты

60

100

100

қияр

Томаттар

 Өсімдік майы

 пияз

23

29

3

2

         38

         38

           4

           2

38

38

5

3

желе

200

200

200

желе

20

20

20

нан

30

35

40

Бидай наны

30

35

40

3-күн

 

              

 

Ыдыстардың атауы

Ыдыс-аяқтың шығуы

Тамақтың ингредиенттері

Жалпы/г

 

7-10

11-14

15-18

7-10

11-14

15-18

Тефтели

 

Қызыл соус

60

 

20

 

 

90

 

20

120

 

20

сиыр еті

Пияз

Күріш

қызанақ

Тұз

Өсімдік майы

52

21

5

2

2

7

78

32

8

2

2

7

104

42

10

2

2

10

Паста қайнатылған

100

130

150

Паста

Сары май

35

5

46

5

53

5

компот

200

200

200

кептірілген жемістер

 қант

20

20

20

20

20

20

нан

30

35

40

нан

30

35

40

ірімшік

20

20

20

ірімшік

20

20

20

                                                                                    4 күн

 

 

Ыдыстардың атауы

Ыдыс-аяқтың шығуы

Тамақтың ингредиенттері

Жалпы/г

7-10

11-14

15-18

7-10

11-14

15-18

 Тефтели сорпасы

200\ 35

250\35

250\3

сиыр еті

 Сүт

 нан бидай

ұны

 пияз

май

өседі

77

16

11

6

13

5

77

18

12

7

15

6

77

20

13

8

17

7

 Сары май

20

20

20

сары май

20

20

20

 Жаңа піскен көкөніс салаты

60

100

100

Сәбіз

Қатты ірімшік

Өсімдік майы

65

3

3

108

4

3

108

4

3

нан

30

35

40

нан

30

35

40

 алма

100

100

100

алма

100

100

100

 шай

200

200

200

Шай

 қант

1

15

1

15

1

15

бал

10

10

10

 бал

10

10

10

                                                                                   5 күн

Ыдыстардың атауы

Ыдыс-аяқтың шығуы

Тамақтың ингредиенттері

Жалпы/г

7-10

11-14

15-18

7-10

11-14

15-18

Ет котлеттері. Тұздық қызыл.

50

75

100

сиыр еті

 Тұз

Пияз

 Өсімдік майы

 Нан

 Қызыл соус

50

1

21

5

10

20

50

1

21

5

10

20

55

1

21

5

10

20

Картоп пюресі

100

 

100

 

150

 

сүт

сары май

20

5

 

20

5

 

25

5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

сок

200

200

200

сок

200

200

200

нан

20

35

40

  нан

20

35

40

 Сүзбе қосылған ірімшік торт

60

60

60

Ұн

Сары май

Ашытқы

Ірімшмшік

40

3

1

30

40

3

1

35

40

3

1

40

                                                                                

                                                                                4- ші апта

1 күн

 

Ыдыстардың атауы

Ыдыс-аяқтың шығуы

Тамақтың ингредиенттері

Жалпы/г

7-10

11-14

15-18

7-10

11-14

15-18

палау

200

200

250

Күріш

 Пияз

 Өсімдік майы

Томат

Сиыр еті

Тұз

сәбіз

45

15

13

11

150

2

15

45

15

13

11

150

2

15

68

15

13

11

200

2

15

шай

200

200

200

шай

кант

1

15

1

15

1

15

 алма

100

100

100

 алма

100

100

100

 нан

20

35

40

 нан

20

35

40

 

                                           
 

                                                                                        2 күн

 

 

 

 

Ыдыстардың атауы

Ыдыс-аяқтың шығуы

Тамақтың ингредиенттері

Жалпы/г

 

7-10

11-14

15-18

7-10

11-14

15-18

 Жаңа піскен көкөніс салаты

60

100

100

Қияр

 қызанақ

пияз

 өсімдік майы

25

25

3

3

35

25

3

3

35

35

3

3

Құс еті

200

200

200

                  пияз

май өседі

 тұз

 құс

 ақтүйнек

 сәбіз

13

7

2

160

107

22

15

7

2

160

107

22

17

10

2

210

230

22

ірімшік

 

20

20

20

ірімшік

 

20

 

20

 

20

 

 нан

20

35

40

 нан

20

35

40

компот

200

200

200

Кептірілген жемістер

қант

20

15

20

15

20

15

 

 

 

 

3 күн

 

Ыдыстардың атауы

Ыдыс-аяқтың шығуы

Тамақтың ингредиенттері

Жалпы/г

 

7-10

11-14

15-18

7-10

11-14

15-18

Ет котлеттері\ Қызыл соус

50

 

20

76

 

20

100

 

20

сиыр еті

Пияз

 Сәбіз

Қызыл соус

Тұз

Өсімдік майы

Ақтүйнек

Сары май

50

9

11

54

2

7

117

5

76

10

13

54

2

7

156

5

100

11

14

54

2

7

180

5

чай

200

200

200

чай

кант

1

15

1

15

1

15

нан

30

35

40

нан

30

35

40

бал

10

10

10

бал

10

10

10

 

4 күн

 

Ыдыстардың атауы

Ыдыс-аяқтың шығуы

Тамақтың ингредиенттері

Жалпы/г

7-10

11-14

15-18

7-10

11-14

15-18

Балық сорпасы

200

250

250

балық

Өсімдік майы

Тұз

Сәбіз

 тары жармасы

пияз

ақтүйнек

65

8

1,5

14

5

9

50

80

10

1,5

17

6

11

60

80

11

1,5

19

6

12

60

Кисель

200

200

200

кисель

28

28

28

Қырыққабаттан салаты

 

 

60

 

60

 

60

Қырыққабат

 өсімдік майы

 сәбіз

пияз

60

5

10

5

60

5

10

5

60

5

10

5

 Сары май

20

20

20

Сары май  

20

20

20

нан

30

35

40

нан

30

35

40

5 кун

Обед

Ыдыстардың атауы

Ыдыс-аяқтың шығуы

Тамақтың ингредиенттері

Жалпы/г

7-10

11-14

15-18

 

7-10

11-14

15-18

Ет шарлары. Қызыл соус

 

 

 

50/25

75/25

100/25

сиыр еті

 Пияз

Сәбіз

Томат

Өсімдік майы

Тұз

 нан

50

7

8

5

7

1,5

10

50

8

9

6

7

2

10

75

9

10

7

10

2

10

Қайнатылған макарон .

100

130

150

Макарон

Сары  май

35

5

45

5

55

5

сок

200

200

200

сок

0,02

0,02

0,02

ірімшік

100

100

100

ірімшік

100

100

100

нан

30

35

40

Бидай нан

30

35

40

                           
 

 

                                                                                                                                                         

Жаңартылған күні: 04.09.2024 11:02
Құрылған күні: 11.09.2024 16:38

Текст